Föreläsningar

”Så tydligt, så berörande, så viktigt!
Markus ord gick rakt in i mitt hjärta!”

Eva-Lena Frick
VD, Vasaloppet

Markus Torgeby är föreläsaren som sätter ett slagskott i krysset från en omöjlig vinkel. Med sina ovanliga livsval har han tillfogat sig erfarenheter som ingen annan har. Dessa delar han med sig av i föreläsningar som inte lämnar någon oberörd. Markus talar för företag som Tele 2, Svensk Volvohandel, Volvo Lastvagnar, Semcon, Stena Line, Länsstyrelsen, Skandia, Vasaloppet, Arla Guldko och SEB.

”Jag föreläser om vägen in till hjärtat. Om att vi människor redan har allt. Om vägen in till det som är viktigt på riktigt, det som ligger bortanför konsumtion och prestation. Jag pratar inte om lycka och om hur du skall tjäna mer pengar. Jag pratar om mening och det som är kärnan i att vara människa.”

PUBLIKEN HAR ORDET

”När man har sådär skyhöga förväntningar på en föreläsare, & så blir det bara ÄNNU bättre!!! Tack Markus Torgeby… för en skön & inspirerande timme ”

Eva Louise Schou Hansen

”Att lyssna till Markus har gett mig djupare förståelse för vad livet handlar om. Han delar generöst med sig av sina livserfarenheter, som vi alla kan känna igen oss i. Det enkla i livet är det som ger mening och det belyser Markus på ett väldigt fängslande och inspirerande sätt. Han lever som han lär och det är det som gör honom trovärdig.”

Sofia Bertilsdotter
Volvo Lastvagnar, Göteborg

”Det var knäpptyst i publiken när Markus drog storyn om sin uppväxt och åren i de jämtländska skogarna. Det är berättelsen om att vara annorlunda, att inte passa in och om vägen till att hitta sin identitet och växa som människa går genom självinsikt. Viktiga budskap i en tid när så många känner sig vilsna och söker mening.”

Monica

”För oss var det magiskt. Det blev helt stilla och vi satt som ljus i salen. Vi fick kloka, fina livsråd och tips för att skapa mer lugn & ro i livet. Tack Markus!”

Irene Nettéus
Seminarieansvarig Kiwa Inspecta